POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Жената до Чочо Попйорданов: Очаквам всеки момент да ми звънне

Той се затвори в себе си заради всички спекулации, които се изписаха по негов адрес, каза Даниела Мирчева

По-скоро приемам, че е отишъл на по-дълго турне, казва Даниела. - Жената до Чочо Попйорданов: Очаквам всеки момент да ми звънне

По-скоро приемам, че е отишъл на по-дълго турне, казва Даниела.

„Не приемам, че си е отишъл. Очаквам всеки момент да ми звънне“, сподели жената до Чочо Попйорданов Даниела Мирчева в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви. „По-скоро приемам, че е отишъл на по-дълго турне“, обясни тя и призна, че и до днес не е изключила личния мобилен телефон на актьора, а неговите приятели и колеги продължават да я търсят чрез него. „До ден-днешен мисля, че той ми помага“, заяви Даниела.

„Приятелите му са непрекъснато до мен, виждаме се. Обаждат ми се по телефона, знам, че винаги мога да разчитам на тях“, каза Даниела и изказа благодарност към колегите му от „Хъшове“.

Дъщеричката на Даниела и Чочо – Катя, вече е на 3 години и 4 месеца, стана ясно по време на разговора. „На Чочо прилича. Даже и визуално, но по темперамент приликата е невероятна – все едно гледам него – твърди Даниела. – Тя го разпознава по телевизията, както и като види негови снимки. Винаги като дават филм с него, ние гледаме“.

Сривът в последните години на Попйорданов, който си отиде на 5 май 2013 г., се е дължал според Даниела до голяма степен на жълтите медии. „Той се затвори в себе си заради всички спекулации, които се пишеха по негов адрес. Заради разочарованието, че каквото и да направи в професионален и в личен план, жълтата преса не го оставяше на мира. Жълтата преса и хора, които той смяташе за приятели“, обясни тя.

Даниела разказа и за случай, когато актьорът е бил изписван от болницата след много тежка пневмония. Докато тя оправяла документите, той си купил пълен набор вестници. Когато го вземала от стаята, той лежал на леглото завит през глава. На масичката пък имало вестник с материал, че Чочо е болен от рак, а близките му крият от него.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС