POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Жестоко убийство по идея от филм

Родители умъртвяват сина си и опитват да скрият престъплението по мотив от „Манчестър край морето“

В „Манчестър край морето“ мъж (в ролята е Кейси Афлек) неволно предизвиква в дома си пожар, който убива децата му. - Жестоко убийство по идея от филм

В „Манчестър край морето“ мъж (в ролята е Кейси Афлек) неволно предизвиква в дома си пожар, който убива децата му.

Внимание! Текстът разкрива важни детайли от сюжета на „Манчестър край морето“.

Семейна двойка взела решение да убие осиновения си син с увреждания и да прикрие престъплението с пожар вкъщи, след като гледала филма „Манчестър край морето“, спечелил два оскара, разказва „Гардиън“, като се позовава на нюйоркския прокурор по делото.

По време на заседание за гледане на мярката за неотклонение на извършителите, Ърнест и Хедър Франклин, се е разбрало, че 16-годишният Джефри е бил убит от родителите си малко след като са гледали филма на 28 февруари – само два дни след като продукцията получи златни статуетки за най-добра мъжка роля и оригинален сценарий.

Срещу семейство Франклин са повдигнати обвинения за убийство, палеж и подправяне на веществени доказателства.

В „Манчестър край морето“ мъж (в ролята е Кейси Афлек) предизвиква неволно в дома си пожар, който убива децата му. Персонажът впоследствие не е обвинен от закона.

За действителния пожар сега е съобщено в 1,15 часа на 1 март – в семейната къща в провинциалното градче Гилфорд. Когато пристигнали униформените, 35-годишният Ърнест Франклин им посочил коя е стаята, където тийнейджърът, с умствени и физически увреждания, лежал.

Бащата казал на полицията, че бил извън къщи, за да разхожда кучетата си, когато лумнал пожарът. Съпругата му Хедър твърдяла, че е шофирала до два различни магазина, за да търси определен продукт – от около 23,30 до 2,30 през нощта.

Аутопсията на момчето е установила, че Джефри Франклин е бил мъртъв по времето, когато е започнал пожарът. Заради силното обгаряне на трупа обаче не може да се установи точната причина за смъртта.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС