Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Животът е прекрасен с Баришников в Народния театър

Михаил Баришников (в сивия костюм в лявата част на кадъра) посети спектакъла „Животът е прекрасен“ на Александър Морфов в Народния театър в петък, 18 януари. Снимка: Александър Морфов - Животът е прекрасен с Баришников в Народния театър

Михаил Баришников (в сивия костюм в лявата част на кадъра) посети спектакъла „Животът е прекрасен“ на Александър Морфов в Народния театър в петък, 18 януари. Снимка: Александър Морфов

Легендата на руския балет Михаил Баришников аплодира актьорите от „Животът е прекрасен“ в Народния театър. Артистът е у нас от 17 януари, за да излезе на 19 и 20 януари на сцената на Софийска опера с представлението „Бродски/Баришников“.

След представлението в Народния Баришников поздрави трупата и се снима с актьорите – някои от фотографиите направи режисьорът на спектакъла.

„Прекрасен и мил човек! Каза възхитителни неща за спектакъла, артистите и режисьора! За благодарност ние му спретнахме една дълга фотосесия, дано не сме му развалили впечатленията“, написа актьорът Теодор Елмазов във Фейсбук.

Вижте още: ПЕТ ДНИ НА БАРИШНИКОВ В СОФИЯ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах