Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Зимата иде с нови кадри от Вестерос (видео)

Три фамилии в голямата битка за трона: Вълците на Старк, Лъвовете на Ланистър и Кралицата на нищото от рода Таргариен

Домът Таргариен е един от основните кандидати за Железния трон в Кралски чертог. - Зимата иде с нови кадри от Вестерос (видео)

Домът Таргариен е един от основните кандидати за Железния трон в Кралски чертог.

Зимата и войната се задават. От НВО чудесно знаят това, а надушват и все по-нарастващия ентусиазъм на почитателите на сериала „Игра на тронове“ за предстоящия шести сезон. Затова и телевизията разпространи нови тийзъри покрай него. Те не разкриват детайли от сюжета на задаващите се епизоди, нито показват кадри от тях.

За сметка на това се съсредоточават върху три от Домовете във Вестерос, които са в яростна битка за надмощие по пътя си към Железния трон – Старк, Ланистър и Таргариен. Всеки от клиповете показва съответния флаг, а зад кадър вървят гласове, включително на вече познати герои като Рамзи Болтън и Висшия врабец.

Нито дума, очаквано, няма за най-голямата загадка в следващия сезон – ще се появи ли отново Джон Сняг. С него НВО откриха кампанията си за идващите серии, а в интервю той загатна, че навярно ще го видим отново. Дали ще се възроди от мъртвите, ще има ретроспекция или сценаристите и Джордж Мартин са намислили друго – ще стане ясно навярно чак през април, когато се очаква сезон шести.

Клиповете за пръв път съобщават и кога всъщност ще видим началото на поредната част от фентъзи сагата. Датата, която всички фенове вече очакват, е 24 април 2016-а.

Новите тийзъри на „Игра на тронове“:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg