Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Златна флейта свири в ДПС

Кристиян Коев осребри протеста си срещу ГЕРБ

Флейстистът ще става депутат на ДПС. - Златна флейта свири в ДПС

Флейстистът ще става депутат на ДПС.

Кристиян Коев, сам нарекъл се Златната флейта, пристана на ДПС. Музикантът, който излезе от анонимността чрез протестите през месец февруари 2013-а, свалили ГЕРБ от власт, осребри гражданската си позиция срещу депутатско място. Коев излиза начело в листата на ДПС в Перник, съобщава „Преса“. 

Златната флейта бе толкова активен миналата година, че бе арестуван от полицията и мнозина протестираха за освобождаването му. По-късно започнаха издънките на Коев – той заяви, че повторната окупация на СУ „Климент Охридски“ е извършена не от „ранобудните“ студенти, а от „малоумните“ такива. Той бе „изловен“ в компанията на фалшивата парламентьорка от името на протеста Даниела Пеловска.

Кристиян Коев е завършил Софийското музикално училище, след това е учил в Музикалната академия „Санта Чечилия“ в Рим. Но не се ползва с добро име сред колегите си след турне, организирано от него с български музикантки в Италия. По време на пътуването се случили някои „неприлични сцени“.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg