Кит Харингтън дебютира като водещ на Saturday Night Live

Комедийното шоу кани за трети път актьор от „Игра на тронове“

Зарязал всички грижи и тревоги около Железния трон, Кит Харингтън се отдава на безотговорно веселие в „Saturday Night Live“. - Кит Харингтън дебютира като водещ на Saturday Night Live

Зарязал всички грижи и тревоги около Железния трон, Кит Харингтън се отдава на безотговорно веселие в „Saturday Night Live“.

Кит Харингтън, който може би не се усмихва нито веднъж в „Игра на тронове“, ще води най-популярното комедийно шоу „Saturday Night Live“ на 6 април. Актьорът е третата звезда от сериала с покана за водещ на предаването, посочва „Ентъртейнмънт Уийкли“ – Джейсън Момоа се появи като водещ на 8 декември миналата година, а Питър Динклидж води предаването през април 2016 г.

Музикалният гост на епизода е американската певица Сара Барейлес. Харингтън ще разсмива публиката на SNL броени дни преди премиерата на осмия, последен сезон от „Игра на тронове“. Междувременно в момента по кината върви „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“, където британецът озвучава персонажа Ерет.

Обявата с водещите Сандра О, Кит Харингтън и Ема Стоун.

Ема Стоун е другото ново име в бляскавия списък от водещи на комедийното шоу. За разлика от Харингтън, на нея ще ѝ е за четвърти път. На 30 март шоуто поема Сандра О, звездата от „Анатомията на Грей“ и „Убивайки Ийв“. Музиката ще бъде на „Tame Impala“.

„Saturday Night Live“се излъчва от 1975 г. и иронизира съвременните политика, култура и общество. Всеки епизод започва с монолог на звезден гост, който по-късно се присъединява към постоянния екип от актьори на предаването за няколко комедийни скеча. Покрай всички останали теми, почти винаги скечовете се шегуват и с кариерата на водещия.

 

ДС