POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Концертът на Роландо Вийязон и Софийската филхармония с нова дата

Тенорът отлага гастрола си на 22 декември заради заболяване

Роландо Вийязон отлага първата си среща с българската публика за пролетта на 2023 г. Снимка: Софийска филхармония - Концертът на Роландо Вийязон и Софийската филхармония с нова дата

Роландо Вийязон отлага първата си среща с българската публика за пролетта на 2023 г. Снимка: Софийска филхармония

Прочутият тенор Роландо Вийязон, който трябваше да излезе на сцената на Зала 1 на НДК за оперна гала на 22 декември, отложи датата на гастрола си у нас поради заболяване. Концертът му със Софийската филхармония и маестро Найден Тодоров ще се проведе на 6 май 2023 г. Всички билети ще важат без презаверка.

Първото гостуване на Вийязон у нас трябваше да бъде част от програмата на Новогодишния музикален фестивал. И освен нашия концерт, се наложило да отмени и голямата Коледна гала във Виена. Оперният певец е потвърдил новата дата в България.

От Софийската филхармония съобщават, че ако зрителите нямат възможност да посетят концерта на 6 май догодина,  могат да върнат билета си до 1 февруари 2023 г. на мястото, от което са го купили. Условията за връщане са описани в страницата на Софийската филхармония във Фейсбук.

Като компенсация за причиненото неудобство от Филхармонията предлагат притежателите на билети за Роналдо Вийязон да използват 20% отстъпка при купуване на билети за Празничния новогодишен концерт на 1 януари 2023 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90