Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Някои герои от новите „Междузвездни войни“

Кръглият дроид се казва BB-8, нищо общо няма с R2-D2

Шумно дискутираният герой на Джойн Бойега се казва Фин. - Някои герои от новите „Междузвездни войни“

Шумно дискутираният герой на Джойн Бойега се казва Фин.

Режисьорът на „Междузвездни войни 7“ Джей Джей Ейбрамс обяви имената на някои от новите герои, които се появиха в тийзъра на филма. Той обаче отказа да коментира дали подробностите от сюжета, които бяха разкрити миналата седмица от човек с никнейм Spoiler Boy, са истина.

Кръглият дроид се казва BB-8. Той не е различна версия на R2-D2, а е съвсем различен модел.

Човекът в мантията, който държи кръстообразния меч, е наречен Кайло Рен. Засега името на актьора, който го изпълнява, се държи в тайна. Припомняме, че според Spoiler Boy става въпрос за Адам Драйвър, който така или иначе е в официалния актьорски състав на „Междузвездни войни 7“.

Момичето на странната летяща машина се казва Рей. Нейната роля се изпълнява от британската актриса Дейзи Ридли. Spoiler Boy твърдеше, че името на нейната героиня е Кира. Разликата в информацията може да се дължи на сюжета, ако едното й име е истинското, а другото – тайно, за да се крие от преследвачите си.

Чернокожият имперски щурмовак е кръстен Фин. Както е известно, образът му е поверен на Джон Бойега.

И накрая – пилотът на изтребителя X-Wing се казва По Дамерон.

88-секундното видео на „Междузвездни войни 7: Силата се пробужда“ се появи на 28 ноември. Това стана най-популярният трейлър в историята и само за пет дни беше гледан 60 млн. пъти.

Премиерата на филма е насрочена за 18 декември 2015 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg