Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Свети Павел на рапа се моли на Зукърбърг за $1 млрд.

Нека осъзнае, че съм най-великият за всички времена и да инвестира в мен. Хей, светът, едва дишам, призна Кание Уест

Марк Зукърбърг, знам, че е рожденият ти ден, но би ли ми звъннал към 2 утре... Ти обичаш хип-хоп, обичаш моето изкуство..., написа в Туитър Кание Уест. - Свети Павел на рапа се моли на Зукърбърг за $1 млрд.

Марк Зукърбърг, знам, че е рожденият ти ден, но би ли ми звъннал към 2 утре... Ти обичаш хип-хоп, обичаш моето изкуство..., написа в Туитър Кание Уест.

За рапъра Кание Уест уикендът беше тежък – той завърши албума си The Life of Pablo, появи се в предаването Saturday Night Live и прекара известно време в Туитър, за да се сравни със Свети Павел. Освен това призна, отново в социалната мрежа за кратки съобщения, че има дълг от 53 милиона долара – затова призова основателя на Фейсбук Марк Зукърбърг да „инвестира 1 милиард долара в идеите на Кание Уест…, след като осъзнае, че той е най-великият жив певец и най-гениалният творец на всички времена“. Пише в Туитър на основателя на Фейсбук.

Рапърът продължи със странните си туитове през нощта в неделя и понеделник сутринта:

„Марк Зукърбърг, знам, че е рожденият ти ден, но би ли ми звъннал към 2 утре… Ти обичаш хип-хоп, обичаш моето изкуство… Аз съм любимият ти певец и ме виждаш как едва дишам… Хей, светът, моля ви, туитвайте, Фейсбук, Инстаграм, направете каквото трябва, за да ме подкрепи Марк… Аз съм от това дисни-поколение… Искам да докарам нещо велико на света… Нямам достатъчно ресурси да създам онова, което наистина мога.“

Кание Уест настоя още, че едно от най-яките неща, които Зукърбърг може да стори, е да „му помогне в моментите, когато има нужда“. След това рапърът разшири обсега си и към други технологични магнати.

„Хей, Лари Пейдж, искам и твоята помощ!“

Уест има доста екстравагантен вкус и за да го поддържа, се нуждае от значителни суми. Когато той поиска ръката на Ким Кардашиян през октомври 2013-а, той не я заведе в някое местно ресторантче, а нае бейзболния стадион в Сан Франциско, чийто капацитет е 41 хиляди души, както и Чикагския симфоничен оркестър, за да озвучава предложението му за брак.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg