Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Билетите под 400 лв. за Джон Малкович свършиха за минути

Сайтът на Народния театър се срина

Джон Малкович в сцена от спектакъла „В самотата на памуковите полета“. Снимка: „Дайлес театър“ - Билетите под 400 лв. за Джон Малкович свършиха за минути

Джон Малкович в сцена от спектакъла „В самотата на памуковите полета“. Снимка: „Дайлес театър“

Точно в 12:00 часа, когато бяха пуснати в продажба билетите за спектакъла с Джон Малкович, сайтът на Народния театър се срина и купуването на билети онлайн оттам бе невъзможно, установи „Площад Славейков“.

Три минути след началото на продажбите в сайта „Евентим“ бяха останали само билети на стойност 350 и 400 лв., като от скъпите места в партера и на първи балкон имаше само стотина свободни, а от малко по-евтините бяха останали не повече от 20. Ситуацията е идентична за трите обявени дати, като за съботното представление на 18 февруари няма нито един билет на цена под 400 лв.

На втори балкон билетите са били на цени от 150 до 250 лв. и са били изкупени още с включването на продажбите в 12:00 ч. Невъзможно е да се установи къде са били местата на цена 50 лв., обещани в предварителното съобщение на Народния театър.

Засега няма информация каква част от билетите са продадени на касите на Народния театър, където е имало опашки от хора часове преди да започне продажбата.

В редките случаи, когато сайтът на театъра проработи, се вижда, че в програмата все още няма обявено представление „В самотата на памуковите полета“ за посочените дати 16, 17 и 18 февруари.

Вижте още: ДЖОН МАЛКОВИЧ В ПИЕСА ЗА ДИЛЪРА И КЛИЕНТА В НАРОДНИЯ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg