VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

„Еванесънс“ с концерт в „Арена Армеец“

Ще изпълнят големите си хитове, аранжирани за симфоничен оркестър

У нас „Еванесънс“ ще представят нов прочит на най-големите си хитове, събрани в албума „Synthesys“. - „Еванесънс“ с концерт в „Арена Армеец“

У нас „Еванесънс“ ще представят нов прочит на най-големите си хитове, събрани в албума „Synthesys“.

Две години след първата си поява пред българската публика, „Еванесънс“ се завръщат у нас на 11 септември. Концертът им ще бъде в „Арена Армеец“. Новината съобщават организаторите на събитието „Keen Acts“.

Това ще бъде първият им самостоятелен концерт в България – през 2017-а бяха на фестивала „Hills of Rock“ в Пловдив, в програмата тогава бяха и „Guano Apes“ и подгряващите „Epica“. Тази година американската алтърнатив/метъл група ще представи на българска сцена големите си хитове в прочит за симфоничен оркестър – „Bring me to Life“, „My Immortal“, „Going Under“… Концертът е посветен на последния им албум „Synthesys“. Появил се през 2017-а след шестгодишна творческа пауза за групата, „Synthesys“ съдържа нови аранжименти на най-популярните песни на „Eванесънс“, създадени от композитора Дейвид Кембъл. Той комбинира акустичен и електронен звук, с виртуозни вокални и пиано изпълнения на вокалистката Ейми Лий. Албумът включва и две нови песни – пилотния сингъл „Imperfection“, както и „Hi-Lo“, в която солото е на цигуларката Линдзи Стърлинг.

„Eванесънс“ пристигат в оригиналния си състав: Ейми Лий (вокал, пиано), Тим Маккорд (бас китара), Уил Хънт (барабани), Трой Маклохорн (китара, беквокали), Джен Маджура (китара, беквокали).

Билетите за концерта тръгват в продажба на 30 април – и първите ще бъдат за фенклуба на групата. Останалите ще бъдат пуснати на 3 май. Цените са от 70 (правостоящи) до 90 лева (седящи). Най-големите феновете на групата в България ще имат възможност да купят ограничено количество „Meet & Greet“ пакети (40 броя), които освен достъп до концерта, включват посещение на саундчека и среща с групата. В продажба ще бъде пуснат и втори пакет (60 броя) пропуски с достъп само до концерта и саундчека.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

На прасе съм