Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Къци Вапцаров отново ще води „Риск печели, риск губи”

Ще го излъчват по нова кабелна телевизия

Къци Вапцаров пак ще завърти колелото на късмета. - Къци Вапцаров отново ще води „Риск печели, риск губи”

Къци Вапцаров пак ще завърти колелото на късмета.

Къци Вапцаров се завръща в ефира с играта „Риск печели, риск губи“, съобщи самият той във Фейсбук. Предаването ще се излъчва от март догодина в ефира на новата кабелна телевизия „BulgariaONE“.

Предаването „Риск печели, риск губи“ е излъчвано с прекъсвания по различни телевизии общо 11 години. Това е телевизионна игра, в която човек от публиката решава кръстословица в ефир, върти колело на късмета и получава награди.

Новата програма в телевизионния пейзаж „BulgariaONE“ е стартирала програмата си преди месец, на 1 ноември 2021 г., а излъчването ѝ върви по кабел. Амбицията на телевизията, която все още не е обявила официално ръководството си, е от лятото на 2022 г. да се излъчва в над 10 държави с локални версии. Основната ѝ концепция, според обявеното в сайта на медията, е „промотиране на българската култура и изкуство“. „BulgariaONE“ планира да предлага информация, развлечение, риалити, сериали, филми, документалистика, публицистика и новини.

Собственик на телевизионния канал и на сайта „Newsone“ е компанията „HomeNetwork Company“. Главен изпълнителен директор и председател на борда на компанията е Владимир Иванов, по негови думи той е консултирал медийни проекти, външен консултант е на „Dogan Holding“ – Турция, както и експерт за българския пазар за компании като „Netflix“ и „Hulu“.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах