Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Нови актьори в „Под прикритие 5“, последен сезон

Сериалът тръгва в ефир през месец ноември

Ще видим Иво Андонов на Захари Бахаров и в последния, пети сезон на „Под прикритие“. - Нови актьори в „Под прикритие 5“, последен сезон

Ще видим Иво Андонов на Захари Бахаров и в последния, пети сезон на „Под прикритие“.

Снимките на най-добрия български сериал след промените – „Под прикритие“, стартираха със скоростта на екшън. Камерата се завъртя преди дни и се очаква в края на месец ноември новият пети, последен сезон да тръгне в ефира на БНТ. Продуцент на сериала е БНТ, а изпълнителен продуцент „Камера ентъртейнмънт“, на Димитър Митовски – без съдружника му в задлъжнялата „Камера“ Димитър Гочев.

В предстоящите епизоди ще има нови герои. Някои като Джаро (Михаил Билалов) ги убиха в предишния, други отказват на Митовски, трети приемат с условието да си получат парите за предишни общи предприятия – режисьорът-продуцент все още дължи хонорари на мнозина в кинаджийската гилдия, работили в сериалите му „Революция Z“ и „Фамилията“.

Освен познатите Иво Антонов (Захари Бахаров), Куката (Мариан Вълев), Попов (Владо Пенев), Мартин (Ивайло Захариев), Ерол (Бойко Кръстанов), Големия близнак (Кирил Ефремов), Ния (Йоана Темелкова), в сюжета сега се включват нови герои. От продукцията разкриват, че в петия сезон ще видим актьори, познати от телевизията и театъра, както и чужди. Съобщават имената на Димитър Баненкин („Недадените“), Христо Петков и Дарин Ангелов. В момента се провежда кастинг за нова основна женска роля.

„Има няколко съвсем нови образи, които ще бъдат пресъздадени от талантливи български актьори. Разбира се, основна роля ще има и Бойко Кръстанов, който е новото ченге под прикритие. Останалото зрителите ще видят сами. Благодарен съм на целия екип и на домакините ни в Свети Влас за съдействието за снимките, което дава възможност продукцията да се заснеме на високо ниво“, коментира пред БНТ Димитър Митовски.

Режисьори на новите епизоди ще бъдат Димитър Митовски, Виктор Божинов и Зоран Петровски. Оператор е синът на Димитър Гочев – Радослав. Сценаристи са Теодора Маркова и Георги Иванов, работили по първи и втори сезон на „Под прикритие“, за „Стъклен дом“, „Революция Z“ и „Фамилията“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС