Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Още мутанти до края на годината

Върколакът Хю Джакман  е машина за пари. - Още мутанти до края на годината

Върколакът Хю Джакман е машина за пари.

Светът на мутантите е свят на парите – буквално. Защото историите за същества с хипердарби продължават да валят и да предизвикват навалица от тийнейджъри в кината по цял свят. След успеха на „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, студио „Туентиът Сенчъри Фокс” съобщи, че обогатената версия на филма ще види бял свят до края на годината. В нея ще бъдат включени сцени, които не са попаднали в оригиналната версия.

Новите кадри в последната лента ще се въртят около персонажа на Ана Пакуин – Роуг. Затова намекна преди време изпълнителният директор на студиото, използвайки Twitter, за да отговори на фенски въпроси, свързани с мутанската поредица.

”Х-Мен: Дните на отминалото бъдеще”, който направи премиера през май, не само че беляза завръщането на Брайън Сингър като режисьор на филма, но и донесе най-високите приходи за сагата от 2006 година насам.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС