Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Ози Озбърн се маскира като великденски заек

"Честит Великден", написа Ози Озбърн във фейсбук. - Ози Озбърн се маскира като великденски заек

"Честит Великден", написа Ози Озбърн във фейсбук.

Британският рокаджия Ози Озбърн намери начин да привлече вниманието на световното метъл общество навръх Възкресение Христово. 65-годишният изпълнител поздрави феновете си във фейсбук маскиран като великденски заек.

Кадърът е като кичозна романтична картичка, в която Ози се усмихва лукаво в костюм от бял губер и пристъпя под арка от рози с кошничка в ръка, пълна с боядисани яйца. Тази усмивчица не би трябвало да приемаме като добронамерена, тя е по-скоро като луда увертюра към хорър филм.

Сред провокациите на Озбърн в последните години е здравната му рубрика във в. „Таймс“. Това е истински оксиморон, защото певецът е чудо на медицината – след системна злоупотреба с всички открити психотропни субстанции, учените не са наясно как той все още е жив.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg