Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Пети сезон на „Под прикритие“ – от март (видео)

Един от най-популярните български сериали се завръща по БНТ

В тийзър виждаме Куката - героя на Мариан Вълев, но но екипът не пуска почти никакви други кукички около съдържанието на предстоящия сезон. - Пети сезон на „Под прикритие“ – от март (видео)

В тийзър виждаме Куката - героя на Мариан Вълев, но но екипът не пуска почти никакви други кукички около съдържанието на предстоящия сезон.

Дълго чаканият пети сезон на „Под прикритие“, чиято реализация неведнъж бе поставяна под въпрос, е вече съвсем близо. На официалната страница на сериала във Фейсбук е обявено, че тръгва през март в ефира на БНТ и за радост на феновете са пуснати два тийзъра.

В двата кратки клипа виждаме Захари Бахаров като Иво Андонов. В единия той е с Мариан Вълев – като Куката, но диалогът между тях не дава почти никакви „кукички“ за съдържанието на предстоящия сезон. Говори единствено Андонов.

„Какво правиме с тая брада? Няма ли да се обръснеш вече“, пита героят на Бахаров Куката.

В другия тийзър обаче Андонов заявява:

„Аз съм Ил Кане (от италиански – „Кучето“, бел. ред.). Бау-бау“, с което навярно загатва, че част от предстоящите действия в „Под прикритие“ ще са свързани с италианската мафия.

Самият Захари Бахаров също потвърди новината за старта на петия сезон. Бахаров сподели в профила си в социалната мрежа един от клиповете с анонс:

„Няма мърдане вече. Март трябва да сме готови.“

Други детайли около предстоящата премиера няма. Но основното, за което феновете се притесняваха – ще дочакат ли въобще нов сезон на „Под прикритие“, вече е ясно. Започва в края на месец март.

от МАРТ по БНТ #undercover

Posted by Под Прикритие on Friday, February 5, 2016

от МАРТ по БНТ #undercover

Posted by Под Прикритие on Friday, February 5, 2016

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg