POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Списание „Eл“ с Брижит Макрон на корицата би десетгодишен рекорд по продажби

Детайл от корицата на „Ел“ - Списание „Eл“ с Брижит Макрон на корицата би десетгодишен рекорд по продажби

Детайл от корицата на „Ел“

Августовският брой на списание „Ел“ с първото интервю на Брижит Макрон, след като съпругът й стана президент, би десетгодишен рекорд по продажби във Франция, съобщава Journal du Dimanche.

В интервюто г-жа Макрон разказва как се чувства като първа дама, а също и за историята на любовта с мъжа си и разликата в годините им.

Вижте още: БРИЖИТ МАКРОН: XXI ВЕК ЩЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ЖЕНИТЕ

Броят излезе на 18 август и за 10 дни са били продадени над 530 хиляди копия. Онлайн версията на интервюто е събрала над 30 милиона прегледа, а в Туитър е споделена от почти 3,5 милиона души.

Материалът се е оказал много популярен и отвъд пределите на Франция – особено висок интерес към него са проявили жители на САЩ и Германия.

В началото на август стана известно, че петиция против официализирането на статута „първа дама“ за Брижит Макрон е събрала над 300 хиляди подписа. Авторът на кампанията, Тиери Пол Валет, лидер на общественото движение „Национално равенство“, заяви, че тя вече има двама или трима помощници, двама секретари и двама души охрана.


Вижте още: „ЛЕЛЯТА“ НА МАКРОН

СЕКСИ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg