Един толкова страшен Снежен човек (видео)

Първи трейлър на трилъра по романа на Ю Несбьо

В „Снежния човек“ Майкъл Фасбендър е в ролята на антигероя Хари Хуле, полицейският инспектор, стигащ до ръба на лудостта. - Един толкова страшен Снежен човек (видео)

В „Снежния човек“ Майкъл Фасбендър е в ролята на антигероя Хари Хуле, полицейският инспектор, стигащ до ръба на лудостта.

„Снежния човек“ е заглавието на новия британски трилър, екранизация по едноименния, издаван и у нас роман на Ю Несбьо. От днес можем да видим първия му трейлър.

Майкъл Фасбендър е в ролята на антигероя Хари Хуле, полицейският инспектор, стигащ до ръба на лудостта в този смразяващ трилър, в който дузина жени изчезват необяснимо с първия сняг. Освен Фасбендър и Ребека Хендерсън в главните роли, сред актьорския състав проблясват и още няколко качествени имена – Тоби Джоунс, Дж. К. Симънс, Вал Килмър, Шарлот Генсбур, Клои Севини, Джеймс Д’Арси.

Най-голямата надежда, че филмът ще бъде хубав и страшен, вдъхва името на шведския режисьор Томас Алфредсон, заснел „Покани ме да вляза” и „Дама, поп, асо, шпионин”. Може би си казвате „Какво по-хубаво от това?“. В такъв случай трябва да припомним, че първоначално за режисьор на The Snowman (все още филмът няма официално българско заглавие) беше определен Мартин Скорсезе. Това вероятно щеше да е още по-хубаво… но и настоящият вариант изглежда, че „Снежния човек“ е достатъчно, стилен, силен и смразяващ филм.

За да разберем със сигурност,  ще трябва да изчакаме до 13 октомври – за това са насрочени световната и българската премиера на филма.

Bookshop 300×250 2

ДС