Bookshop Wallpaper
Площад е в ремонт

Ума Търман към опозорения Уайнстийн: Радвам се, че става бавно – ти не заслужаваш куршум

В емоционален статус за Деня на благодарността актрисата намеква, че и тя е жертва на сексуален тормоз

Ума Търман във филма на Куентин Тарантино „Убий Бил, продуциран от компанията на Уайнстийн „Мирамакс“

E-mail

Ума Търман наруши мълчанието си по отношение на обвиненията към Харви Уайнстийн, обръщайки се към опозорения холивудски продуцент в Инстаграм.

Актрисата, работила по няколко филма с Уайнстийн – включително „Криминале“ и „Убий Бил“ – наскоро сподели, че е твърде гневна, за да коментира обвиненията в сексуален тормоз срещу продуцента. Но в емоционален статус за Деня на благодарността, Търман намеква, че и тя е жертва на сексуален тормоз.

Статусът й гласи:

„ЧЕСТИТ ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА! Днес съм благодарна, че съм жива на всички, които обичам, и на тези, които имаха куража да защитят останалите. 

Наскоро казах, че съм гневна и имам няколко причини, #metoo, в случай, че не си личи по изражението ми. Чувствам, че е важно да отнема малко от времето ви, за да бъда честна и точна, така че… Честит ден на благодарността на всички! (С изключение на теб, Харви, и всичките ти откачени конспиратори – радвам се, че става бавно, ти не заслужаваш куршум). Ще ви държа в течение“.

Към статуса е прикачена снимка от „Убий Бил 2“ от сцената, в която нейната героиня Беатрикс Кидо се зарича да си отмъсти.

Вижте още: ЗАЩО УМА ТЪРМАН НЕ СЕ ОПЛАКВА ОТ ХАРВИ УАЙНСТИЙН?


ДС