Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Алек Болдуин си е играл с пистолета, преди да простреля Галина Хътчинс

Прокуратурата изнесе нови доказателства за невнимателно отношение към оръжието по време на смъртоносния инцидент

Прокурорите подчертават, че поведението на актьора по време на снимките е било „на човек, който абсолютно не контролира емоциите си и абсолютно не се замисля как поведението му влияе на околните“. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Алек Болдуин си е играл с пистолета, преди да простреля Галина Хътчинс

Прокурорите подчертават, че поведението на актьора по време на снимките е било „на човек, който абсолютно не контролира емоциите си и абсолютно не се замисля как поведението му влияе на околните“. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Алек Болдуин е бил небрежен с огнестрелните оръжия на снимачната площадка и си е играл с пистолета, с който застреля по време на снимки операторката Галина Хътчинс, твърди федералната прокуратура на САЩ, цитирана от „Гардиън“.

В документите на прокурорите се отбелязва, че Болдуин е демонстрирал „неустойчиво и агресивно поведение“ по време на снимачния процес, което е създало проблем с безопасността.

Прокурорите подчертават, че поведението на актьора по време на снимките е било „на човек, който абсолютно не контролира емоциите си и абсолютно не се замисля как поведението му влияе на околните“.

В изявлението си прокурорите Кари Мориси и Ерлинда Джонсън твърдят, че Болдуин е насочил револвер и е изстрелял халосен патрон към член на снимачната група още преди инцидента с Хътчинс. Актьорът продуцент освен това използвал „най-големия пистолет“ като показалка, като държал палеца си на спусъка дори в моментите, когато това не било необходимо.

Досега за инцидента по време на снимките на филма „Rust“, при който загина операторката Галина Хътчинс, е осъдена оръжейничката на екипа Хана Гутиерес-Рийд. Делото срещу Алек Болдуин, направил фаталния изстрел, все още не е приключило, уточнява „Гардиън“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС