Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Ари Бен, обвинител на Кевин Спейси, се самоуби

Писател и художник, бивш съпруг на норвежката принцеса Марта Луиз

През 2017 г., когато движението #MeToo набираше скорост в Холивуд, Ари Бен разказа, че е станал жертва на сексуално нападение от Кевин Спейси. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Ари Бен, обвинител на Кевин Спейси, се самоуби

През 2017 г., когато движението #MeToo набираше скорост в Холивуд, Ари Бен разказа, че е станал жертва на сексуално нападение от Кевин Спейси. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ари Бен, бивш съпруг на норвежката принцеса Марта Луиз и един от обвинителите на Кевин Спейси, е отнел живота си навръх Коледа, на 47-годишна възраст.

Бен бе писател, автор на книгата „Дяволски тъжен“ (Sad as Hell), и художник. Бракът му с норвежката принцеса трая от 2002 г. до 2016 г. и не бе одобряван от норвежкото кралско семейство заради видео на Бен, заснет на парти с проститутки, които се дрогират пред камера. През 2017 г., когато движението #MeToo набираше скорост в Холивуд, Бен разказа, че е станал жертва на сексуално нападение от актьора след концерт по повод присъждането на Нобеловата награда за мир през 2007 г.

Не се съобщават подробности около смъртта на Ари Бен.

Това е второто самоубийство на обвинител на Спейси – през септември живота си отне масажист, който заведе дело срещу актьора по обвинения, че Спейси го е карал да го опипва.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg