Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Барселона“ в Летния театър във Велико Търново

Старозагорската опера с последен концерт на попспектакъла с хитове на „Куийн“

Теодор Койчинов - солист в поппроект на Старозагорската опера - „Барселона“ в Летния театър във Велико Търново

Теодор Койчинов - солист в поппроект на Старозагорската опера

Патетиката на хита „Барселона“ ще прозвучи горчиво, но и с нов прилив на вяра в бъдещето, на 24 август в Летния театър във Велико Търново – една седмица след терористичната атака в испанския град, при която загинаха 14 души, а десетки бяха ранени. Дуетът на Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе ще бъде изпълнен от поппевеца Теодор Койчинов и сопраното Елена Петрова. Двамата ще бъдат солисти в концерт с песните на „Куийн“ на Старозагорската опера в старопрестолния град.

Музикалният проект „Шоуто продължава“ – QUEEN Tribute Concert“ е част от лятно турне на оперния състав и концертът в Търново ще бъде последният преди новия сезон, след гостуване на открити сцени в Стара Загора и Бургас. Диригент и инициатор на попспектакъла е младият виенски възпитаник Димитър Косев.

Във Велико Търново публиката ще чуе „Bohemian Rhapsody”, „The Show Must Go on”, „Who Wants to Live Forever”, „Wearethe Champions”, „I want to breakfree”, „Crazy little thing called love”, „Somebody to Love”, „We Will Rock You” и „Love of My Life” в оркестрациите на Пламен Проданов, Свилен Димитров и Димитър Косев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg