Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Да стискаме палци на Лора Крумова на „Евровизия“!

Израелката Мей Финеголд като близначка на българката

 - Да стискаме палци на Лора Крумова на „Евровизия“!

Лора Крумова ще пее на „Евровизия“ в Копенхаген на 8 май!

Ако видите представителката на Израел Мей Финеголд, ще помислите, че е близначка на водещата от Би Ти Ви. 31-годишната Мей ще представя страната си на конкурса в Копенхаген, Дания. Тя е актриса, дори е получила награда през 2012 г.  за най-добра второстепенна роля в музикален театрален спектакъл в родината си. Участвала е в музикално риалити, в което е стигнала до четвъртото място на финала. Има група на име „Дисиак“, издала CD със стара израелска музика.

Финеголд е избрана да пее в конкурса, въпреки че все още не е служила в армията – в Израел на задължителна военна служба подлежат и момичетата. Певицата е била освободена заради тежък инцидент в миналото й.

При положение, че България тази година ще пропусне участие на „Евровизия“, можем да стискаме палци Мей да спечели състезанието!

Вижте официалното й видео:

А в това видео Мей още повече прилича на нашата Лора:

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg