VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Кевин Спейси изрязан от вече готов филм

Режисьорът Ридли Скот ще презаснеме неговите сцени с друг актьор

Кевин Спейси в ролята на милиардера Джон Пол Гети ще остане само в трейлъра на „Всички пари на света“.  - Кевин Спейси изрязан от вече готов филм

Кевин Спейси в ролята на милиардера Джон Пол Гети ще остане само в трейлъра на „Всички пари на света“.

Положението на Кевин Спейси става все по-лошо – актьорът е отпаднал от вече завършен филм на Ридли Скот, след като режисьорът решил да го отстрани вследствие на нови обвинения в сексуална злоупотреба, съобщава сайтът TMZ.

Премиерата на филма на Скот, „Всички пари на света“, е насрочена за 22 декември. Режисьорът е твърдо решен да спази тази дата, въпреки необходимостта от сериозно презаснемане на сцени с вече избрания заместник на Спейси – легендарния актьор Кристофър Плъмър.

Според „Дедлайн“, повторното заснемане на ключовите сцени се очаква да започне всеки момент, а останалите актьори, които трябва да участват в тях – Марк Уолбърг и Мишел Уилямс – вече са освободили графиците си за целта.

„Всичките пари на света“ разказва историята за отвличането на внука на нефтения магнат Джон Пол Гети, смята за най-богатия човек на света в началото на 70-те. Похитителите искат откуп 17 милиона долара, за да върнат момчето, но Гети отказва да ги плати… Премиерната дата в България е 5 януари 2018 г.

Кевин Спейси бе обявяван първи сред звездите във филма, а неговият герой – Джон Пол Гети – има една от главните роли в сюжета. Снимките с него са продължили между 8 и 10 дни. Изглежда Кристофър Плъмър и останалите от екипа ще имат много работа, за да успеят да свършат навреме.

https://youtu.be/6x62O8A8qHw

Това решение идва на фона на нови обвинения в сексуален тормоз срещу Спейси, появили се в сряда, когато бивша телевизионна водеща съобщи, че през 2016 г. актьорът е напил 18-годишния ѝ син и го е опипвал, но момчето успяло да избяга, благодарение на помощта на непозната жена.

От „Нетфликс“ още преди седмица обявиха, че скъсват всички връзки с опозорения актьор и няма да участват в никакви проекти, включващи неговото име.

Междувременно, след Джулиана Маргулис, още една актриса – Порша де Роси – обвини Стивън Сегал в сексуален тормоз. При явяването ѝ на кастинг за роля в един негов филм той започнал да ѝ говори колко важно е между героите да има химия и разкопчал дюкяна на панталона си.


Вижте още: СМЪРТТА НА КЕВИН СПЕЙСИ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90