Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Майли Сайръс пее толкова добре, когато е облечена… (видео)

Майли Сайръс и Джими Фалън на спирката на 47-а улица в нюйоркското метро. Снимка: Стопкадър - Майли Сайръс пее толкова добре, когато е облечена… (видео)

Майли Сайръс и Джими Фалън на спирката на 47-а улица в нюйоркското метро. Снимка: Стопкадър

Пуританите вероятно никога не биха погледнали сериозно на каквото и да е изпълнение на Майли Сайръс след вулгарното й избухване на сцената преди година-две. Може би всеки родител, чието дете я е обожавало от филмите за Хана Монтана, му е забранил след порно проявите й да я слуша и гледа… И сега Сайръс като че ли се опитва да скъса с обезумялото си „аз“.

Решила да покаже колко добре пее, на 14 юни певицата се появи навлечена с твърде много за познатия й имидж облекло на спирка в нюйоркското метро. Заедно с нея – с очила, перука и каубойска шапка – пред микрофона излезе водещият на „Вечерното шоу“ по NBC Джими Фалън, за беквокалите и за да допълва ритъма с едно дайре. Започнаха с песента на Доли Партън „Jolene“ и пред тях постепенно се натрупа тълпа от хора, непознали очевидно нито Майли, нито Джими…

Но нека не разказваме, вижте:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg