POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Мария Бакалова гост в шоуто на Джеймс Кордън (видео)

Българката разказа как се е променил животът ѝ след „Борат 2“ и за кастинга, който смятала за схема за трафик на хора

Мария Бакалова отново с интервю в американско топ шоу. Снимка: Стопкадър от „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“  - Мария Бакалова гост в шоуто на Джеймс Кордън (видео)

Мария Бакалова отново с интервю в американско топ шоу. Снимка: Стопкадър от „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“

Ролята на българската актриса Мария Бакалова в „Борат 2“ се оказа билет за най-популярните вечерни шоута на Америка. След като се появи заедно със Саша Барън Коен в студиото на Джими Кимъл, българката бе поканена и в „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“, следено от около 1,3 млн. зрители. А преди това даде интервю за „Ню Йорк Таймс“.

Вижте още: МАРИЯ БАКАЛОВА ОТ „БОРАТ 2“ С ИНТЕРВЮ В „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

На въпрос на Джеймс Кордън как се е променил животът ѝ след „Борат 2“, Бакалова изтъкна основната промяна в ежедневието си: живее в Лос Анджелис. Българката заяви, че донякъде е благодарна на пандемията, защото носенето на маска ѝ помага да се движи неразпознаваема сред хората, гледали я във филма.

За кастинга Бакалова вече разказа в „Ню Йорк Таймс“, а пред Кордън сподели, че се опасявала дали ролята, за която я викат в Лондон, не е всъщност претекст за вкарването ѝ в схема за трафик на хора. Актрисата уточни, че записът, който изпратила на първото прослушване, бил заснет на шега, направен от неин приятел в 5 ч. сутринта, веднага след абсолвентския ѝ бал. Видеото било заснето като хумористичен скеч, в който Бакалова пуши, пие и говори как баща ѝ е най-добрият баща на света, защото я оставя да пуши и пие, без да мъмри. Следват още няколко записа, пратени до Англия, когато идва поканата за прослушване.

„Майка ми плачеше, казваше „Никога повече няма да те видя“ и аз отвърнах: „Хм, ами може би“, разказа Бакалова, разсмивайки публиката.

По време на продукцията актьорите и екипът нямали право да споделят дори с най-близките си над какво работят, затова и родителите на Бакалова до последно не знаели с какво се занимава тя в чужбина.

След като гледали филма, актрисата се свързала с майка си.

„Тя беше толкова тъжна. Очите ѝ бяха пълни със сълзи, плачеше може би от два часа за съдбата на Тутар. И явно е мазохист, гледала филма два пъти и след това беше дори още по-тъжна“, казва Бакалова.

Вижте още: ДЪЩЕРЯТА НА БОРАТ Е АКТРИСА ОТ БЪЛГАРИЯ

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Следизборно

kapatovo.bg