Мария Бакалова гост в шоуто на Джеймс Кордън (видео)

Българката разказа как се е променил животът ѝ след „Борат 2“ и за кастинга, който смятала за схема за трафик на хора

Мария Бакалова отново с интервю в американско топ шоу. Снимка: Стопкадър от „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“  - Мария Бакалова гост в шоуто на Джеймс Кордън (видео)

Мария Бакалова отново с интервю в американско топ шоу. Снимка: Стопкадър от „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“

Ролята на българската актриса Мария Бакалова в „Борат 2“ се оказа билет за най-популярните вечерни шоута на Америка. След като се появи заедно със Саша Барън Коен в студиото на Джими Кимъл, българката бе поканена и в „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“, следено от около 1,3 млн. зрители. А преди това даде интервю за „Ню Йорк Таймс“.

Вижте още: МАРИЯ БАКАЛОВА ОТ „БОРАТ 2“ С ИНТЕРВЮ В „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

На въпрос на Джеймс Кордън как се е променил животът ѝ след „Борат 2“, Бакалова изтъкна основната промяна в ежедневието си: живее в Лос Анджелис. Българката заяви, че донякъде е благодарна на пандемията, защото носенето на маска ѝ помага да се движи неразпознаваема сред хората, гледали я във филма.

За кастинга Бакалова вече разказа в „Ню Йорк Таймс“, а пред Кордън сподели, че се опасявала дали ролята, за която я викат в Лондон, не е всъщност претекст за вкарването ѝ в схема за трафик на хора. Актрисата уточни, че записът, който изпратила на първото прослушване, бил заснет на шега, направен от неин приятел в 5 ч. сутринта, веднага след абсолвентския ѝ бал. Видеото било заснето като хумористичен скеч, в който Бакалова пуши, пие и говори как баща ѝ е най-добрият баща на света, защото я оставя да пуши и пие, без да мъмри. Следват още няколко записа, пратени до Англия, когато идва поканата за прослушване.

„Майка ми плачеше, казваше „Никога повече няма да те видя“ и аз отвърнах: „Хм, ами може би“, разказа Бакалова, разсмивайки публиката.

По време на продукцията актьорите и екипът нямали право да споделят дори с най-близките си над какво работят, затова и родителите на Бакалова до последно не знаели с какво се занимава тя в чужбина.

След като гледали филма, актрисата се свързала с майка си.

„Тя беше толкова тъжна. Очите ѝ бяха пълни със сълзи, плачеше може би от два часа за съдбата на Тутар. И явно е мазохист, гледала филма два пъти и след това беше дори още по-тъжна“, казва Бакалова.

Вижте още: ДЪЩЕРЯТА НА БОРАТ Е АКТРИСА ОТ БЪЛГАРИЯ

 

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах