VivaPay

Отговорът на Том Ханкс на писмо от дете на име Корона

Заедно с писмото, актьорът му изпраща пишеща машина марка „Корона“

Том Ханкс остана две седмици под карантина в Австралия, където се зарази с COVID-19, докато снимаше нов филм. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Отговорът на Том Ханкс на писмо от дете на име Корона

Том Ханкс остана две седмици под карантина в Австралия, където се зарази с COVID-19, докато снимаше нов филм. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Ханкс отговори на писмо на австралийско момче на име Корона, след като то написало на актьора, че съучениците му се присмиват заради името му. Заедно с отговора на писмото, Ханкс изпрати на 8-годишното дете и пишеща машина марка „Корона“, съобщава „Гардиън“.

Корона де Ври от Куинсланд решава да пише на актьора, след като разбира, че той и съпругата му Рита Уилсън са две седмици под карантина в Австралия, заразени с COVID-19.

Чух по новините, че вие и съпругата ви сте с коронавирус. Добре ли сте?“, пита детето в писмо, станало публично чрез австралийската телевизия „Канал 7“.

Корона обяснява, че обича името си, но съучениците му започнали да му се подиграват покрай новия коронавирус, заради което се чувствал „тъжен и ядосан“.

В отговора си актьорът нарича детето „приятел“:

„Скъпи приятелю Корона,

Писмото ти накара мен и съпругата ми да се почувстваме прекрасно! Благодаря ти, че си такъв добър приятел – приятелите те карат да се чувстваш добре, когато си тъжен. Въпреки че вече не съм болен, твоето писмо ме накара да се чувствам дори още по-добре. Знаеш ли, ти си единственият човек, когото познавам, който носи името Корона – като слънчевата корона. Реших, че тази пишеща машина ти подхожда. Попитай някой възрастен как работи и я използвай, за да ми пишеш обратно“.

В послеписа на ръка Ханкс отбелязва: „Аз съм твой приятел“ – препратка към една от най-запомнящите се реплики и песни от „Играта на играчките 2“, където актьорът озвучава главният герой Уди.

 

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg