Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Родни звезди пеят от домовете си в помощ на Българската хранителна банка

„Америка за България“ ще удвои всеки лев, който бъде дарен по време на благотворителното шоу

 - Родни звезди пеят от домовете си в помощ на Българската хранителна банка

Знаменитости от родната сцена се обединяват в концерт от домовете си, за да подпомогнат Българската хранителна банка. Стефан Вълдобрев, Люси Дяковска, Орлин Павлов, Васко Василев, Тони Димитрова, Дони, Любо Киров, Графа, Михаела Филева, Мария Илиева и други ще вземат участие в двучасово благотворително шоу „Помогни от вкъщи“ на 8 април, организарано от продуцентската компания „Междинна станция“.

Събитието ще се излъчва по Би Ти Ви, но ще може да се гледа и безплатно онлайн в сайта на телевизията или на платформата „Урбо“. За да няма струпване на едно място, в съответствие с разпоредбите на Националния оперативен щаб, малка част от изпълнителите ще бъдат на живо, повечето ще бъдат в домашните си студиа и най-често холове.

Всеки, който има възможност и иска да помогне на най-уязвимите групи от нашето общество, подкрепяйки Българска хранителна банка, може да го направи с SMS на стойност 1 лв. с текст DMS HRANA на номер 17777. Дарения могат да бъдат направени още чрез банков превод, кредитни и дебитни карти, чрез системите на ePay и PayPal, посочени в секцията „Дари сега“ на Българска хранителна банка.

Фондация „Америка за България“ – най-голямата благотворителна организация у нас – поема ангажимент за всеки 1 лев, дарен по време на концерта в полза на БХБ, да дари още един в подкрепа на работата на хранителната банка. Ангажиментът на фондацията е в размер до 50 000 лева. Преди дни „Америка за България“ дари 300 хил. лв. на Александровска болница и УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, и в партньорство с български и американски организации и бизнеси подкрепя хора и инициативи в страната, които помагат на своите общности в борбата с вируса.

Водещи на благотворителното шоу са Иван Христов, Андрей Арнаудов и Мария Силвестър.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Български Лев

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах