Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Стената падна, паметникът не!

С два плаката осъмна Паметникът на съветската армия в София на 9 ноември, когато се навършват 30 години от падането на Берлинската стена и края на Студената война. Постерът с текст „Нашата Берлинска стена“ е закачен върху циничния, издълбан върху гранита надпис, „На съветската рамия освободителка от признателния български народ“, а другият гласи: „Стената падна, паметникът не!“. Снимка: Страницата във Фейсбук „Гражнадска инициатива за демонтиране на Паметника на съветската армия“ - Стената падна, паметникът не!

С два плаката осъмна Паметникът на съветската армия в София на 9 ноември, когато се навършват 30 години от падането на Берлинската стена и края на Студената война. Постерът с текст „Нашата Берлинска стена“ е закачен върху циничния, издълбан върху гранита надпис, „На съветската рамия освободителка от признателния български народ“, а другият гласи: „Стената падна, паметникът не!“. Снимка: Страницата във Фейсбук „Гражнадска инициатива за демонтиране на Паметника на съветската армия“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90