VivaPay

Тони Шалуб съобщи в образа на Монк, че е изкарал коронавирус

„Всички днес сме Монк“, каза актьорът (видео)

Дори у дома ръкавиците и предпазните мерки не са излишни, смята детективът хипохондрик Монк. Снимка: Стопкадър - Тони Шалуб съобщи в образа на Монк, че е изкарал коронавирус

Дори у дома ръкавиците и предпазните мерки не са излишни, смята детективът хипохондрик Монк. Снимка: Стопкадър

Американският актьор Тони Шалуб, популярен с образа на Монк от едноименния сериал, съобщи, че той и съпругата му Брук Адамс са изкарали „няколко тежки седмици“, след като и двамата са дали положителен резултат за коронавирус, пише Си Ен Ен.

Шалуб оповести диагнозата си в онлайн предаването „The At-Home Variety Show“, влизайки в образа на детектива хипохондрик Ейдриън Монк, който освен това живее с обсесивно-компулсивно разстройство.

В началото на видеото виждаме Монк, който яростно мие ръцете си, нахлузва латексови ръкавици, след това слага ръкавици и на краката си преди да нахлузи чорапи, прекарва плодовете и зеленчуците през съдомиялна, а писмата си – през микровълновата. Той е така отдаден на правилото за социална дистанция, че дори когато говори пред лаптопа застава на 2 метра от екрана.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Освен Шалуб, към ролите си от сериала се завърнаха още Тейлър Хауърд, Тед Ливайн и Джейсън Грей-Стандфърд.

Надявам се, че всички вие сте внимателни и следвате протокола. Всички сме Монк днес – каза той. – Миналия месец съпругата ми Брук и аз хванахме вируса и изкарахме няколко тежки седмици. Но осъзнаваме, че много хора са минали през същото, а и през по-лошо.

Напълно възстановен след COVID-19, Шалуб остава в дома си в Ню Йорк и всяка вечер участва в градския ритуал с ръкопляскане за медиците от първа линия в борбата срещу вируса.

Време е да излезем навън и да покажем, че ценим всичките ни герои – здравните работници, хората, които са на първа линия. Давайте. Останете здрави и не губете разсъдъка си“, посъветва актьорът.

„Монк“ има 8 сезона и се излъчва в Америка от 2002-а до 2009 г. През годините след това циркулираха слухове за създаване на филм по сериала, но проектът така и не бе осъществен. У нас излъчването на сериала започва през януари 2007 г. по Би Ти Ви, след това се върти по още няколко канала на медията.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg