Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

За ето тези фалоси Писанчев и Стоянович поискаха ЕГН-тата на журналисти

Министърът на културата (вляво) сочи безценните еротични артефакти. Снимки: Румен Добрев - За ето тези фалоси Писанчев и Стоянович поискаха ЕГН-тата на журналисти

Министърът на културата (вляво) сочи безценните еротични артефакти. Снимки: Румен Добрев

ЕГН-тата и номерата на личните карти на журналисти поискаха вчера министърът на културата Петър Стоянович и шефът на ДАНС Владимир Писанчев за изложба на спасени от незаконен трафик антики. Скъпоценните артефакти се оказаха бронзови фалоси от античността. Мерките за сигурност се налагали, за да не се промъкне крадец между журналистите.

Древните еротични символи възбудиха такъв интерес у министъра и гостите му, че те се приближиха до витрините, за да ги огледат отблизо.

Безценните предмети били отнети от трафиканти при съвместна операция на ДАНС и звеното за борба с трафика на културни ценности към корпуса на карабинерите на Италия.

Петър Стоянович, Божидар Димитров и Владимир Писанчев се надвесиха над витрината с антиките.

Петър Стоянович, Божидар Димитров и Владимир Писанчев (отляво надясно) се надвесиха над витрината, за да огледат по-добре антиките.

Спасените находки отблизо

Спасените находки отблизо

Още от антиките в изложбата

falosi5

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах