Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Арнолд Шварценегер и Дани де Вито с трети брат близнак – чернокож

Айвън Рейтман режисира продължение на филма „Близнаци” от 1988 г.

Дани де Вито и Алнолд Шварценегер в „Близнаци“, 1988 г. - Арнолд Шварценегер и Дани де Вито с трети брат близнак – чернокож

Дани де Вито и Алнолд Шварценегер в „Близнаци“, 1988 г.

Трейси Морган ще изиграе третия брат в продължението на култовия филм „Близнаци” от 1988 г., съобщава „Дедлайн“. В оригиналния филм Арнодл Шварценегер и Дани де Вито изиграха братята Джулиус и Винсент, родени като близнаци в резултат от генетичен експеримент. Двамата изобщо не си приличаха – единият беше висок и мускулест добряк, а другият – любвеобилен дребосък, алчен за пари.

Режисьорът на „Близнаци“ Айвън Рейтман ще режисира и продуцира продължението, наречено „Тризнаци“.

„Филмът от 1988 г. се оказа особено успешен – разказва Рейтман. – Няколко години след като излезе на екран, Арнолд се запозна с Еди Мърфи и тогава се роди идеята за продължение. Но Еди имаше много плътен график и не успяхме да стигнем до снимки. Отдавна съм приятел с Трейси Морган и винаги съм вярвал, че има чудесно чувство за хумор. Струваше ми се, че от него би излязъл чудесен трети брат. Написахме сценария специално за него.“

Еди Мърфи също е получил роля, става ясно от актьорския състав, публикуван в IMDb.

Според сюжета на бъдещия филм, като част от експеримента е родено още едно дете – чернокожо. Героят на Морган не е поддържал връзка със своите братя и сестри. Те не са се познавали, но се срещат в самото начало на историята.

„Това е филм за семейството, за това, че трябва да намираме общ език, колкото и да сме различни“, подчертава Айвън Рейтман.

Снимките на „Тризнаци” ще започнат през януари 2022 г. в Бостън.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС