Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Джони Деп срещу Хавиер Бардем в „Карибски пирати 5”

Джак Спароу търси Тризъбеца на Посейдон

Клетият капитан Джак Спароу този път ще се разправя с призраци на пирати, чийто главатар е неговият отколешен враг Салазар.  - Джони Деп срещу Хавиер Бардем в „Карибски пирати 5”

Клетият капитан Джак Спароу този път ще се разправя с призраци на пирати, чийто главатар е неговият отколешен враг Салазар.

Снимките на последната част от поредицата „Карибски пирати” започнаха в Куинсленд, Австралия. Студио „Дисни”, което държи правата за филма, искаше снимките да започнат веднага след края на „Карибски пирати: В непознати води”, но Джони Деп реши, че има „нужда от минутка”.

Историята в „Карибски пирати: Мъртъвците не разказват приказки” ще се върти отново около клетия капитан Джак Спароу, който този път ще се разправя с призраци на пирати, чийто главатар е неговият отколешен враг Салазар. Злодеят успява да избяга от Дяволския триъгълник с намерението да изтреби до крак всеки пират в морето, в това число и главния герой. Надеждата за спасение на Спароу е да намери легендарния Тризъбец на Посейдон – мощен артефакт, който дава на притежателя си контрол над цялата водна територия на планетата.

В ролята на капитан Салазар ще видим Хавиер Бардем, а Джефри Ръш, Кевин Р. Макнали и Стивън Греъм се завръщат в познатите образи на Барбоса, Гибс и Скръм.

Режисурата ще бъде поета от двама души – Хоаким Ронинг и Аспен Сандберг.

Предишната премиерна дата, обявена за 7 юли 2017 година, не е потвърдена.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90