Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Главният редактор на RT: Да се откъснат ръцете на тези, които използват Фейсбук и Инстаграм

Маргарита Симонян и Мария Захарова „обучават“ учителите от Москва с опорни точки за войната

Главният редактор на RT в стопкадър от онлайн лекцията - Главният редактор на RT: Да се откъснат ръцете на тези, които използват Фейсбук и Инстаграм

Главният редактор на RT в стопкадър от онлайн лекцията

Три часа учителите в Москва слушаха онлайн лекция с опорни точки, изнесена от главната редакторка на телевизия RT Маргарита Симонян и говорителката на руското външно министерство Мария Захарова. Проведеното „обучение“ на 11 ноември е записано и излъчено в Ютюб.

Симонян обяснява на учителите какво е „фейк“, как Западът работи против Русия и дава съвет да се използват ICQ и „Однокласники“ вместо Месинджър и Фейсбук.

„На хората, които си включват Фейсбук и Инстаграм в Русия, трябва да им бъдат изтръгнати ръцете“, казва Симонян във видеото.

„Това ще се превърне в новите ’92-’93 година, 400% инфлация, нищета, храна срещу купони… И така ще бъде, ако не спрем този опит нашата лодка да бъде разклатена отвътре“, продължава Симонян.

След нея Мария Захарова е разказала на учителите за „финансирането на украинските биологични лаборатории от САЩ“ и за ситуацията в Донбас.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах