Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Конкурс за най-красива коледна украса с награди от Столична община

Снимките с най-много харесвания ще получат парични премии

Миналогодишната украса на кметство Кривина, която печели второ място в конкурса на Столична община. Снимка: Кметство Кривина - Конкурс за най-красива коледна украса с награди от Столична община

Миналогодишната украса на кметство Кривина, която печели второ място в конкурса на Столична община. Снимка: Кметство Кривина

Конкурс за най-красива външна празнична украса за предстоящите празници организират от Столична община. Надпреварата, превърнала се в традиционна проява в последните години, ще се проведе между 1 декември 2021-а и 15 януари 2022 г. Търси се най-ефектната украса на сграда, балкон, двор и междублоково пространство на територията на Столична община.

Участието в конкурса става с изпращане на не повече от три снимки на мейл ukrasi_sofia@mail.bg. Необходимо е да бъдат посочени трите имена на участника/име на организацията, адрес на украсения обект и координати за връзка. Кадрите ще бъдат публикувани в страницата във Фейсбук „Да украсим София за Коледа“.

Победата в конкурса се гарантира от популярността на снимките във Фейсбук – трима от авторите на кадрите, събрали най-много харесвания в социалната мрежа, ще получат парични награди. Първа награда е 1200 лв., втора – 600 лв. и трета – 300 лв.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах