Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Конкурс за снимка на тема „Ваканция с книга”

От вас хубави снимки, от „Площад Славейков“ - подаръци

Снимка: Площад Славейков - Конкурс за снимка на тема „Ваканция с книга”

Снимка: Площад Славейков

Ваканцията е най-хубава с книга! Затова „Площад Славейков” кани читателите си – и особено тези от тях, които са в отпуск – да се включат във фотоконкурс на тема „Ваканция с книга”. Оставяме на вашето въображение какви кадри да направите с книги, хора, домашни любимци от плажа, планината или някое друго кътче за почивка и литература.

Изпращайте ни снимките си на адрес ploshtadslaveikov@gmail.com заедно с кратко (или дълго) описание къде е направен кадърът, защо сте избрали това място за ваканция и с какво ви привлече тази книга.

Най-хубавите снимки ще бъдат публикувани в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук. А онези от тях, които получат най-много харесвания, ще попаднат и в сайта – в седмичната рубрика „Топ 10 на Книжен център „Гринуич”. Техните автори ще получат награда – ще ви предложим някои от най-актуалните заглавия на българския книжен пазар, билети за концерти, оперни спектакли, кино, както и чаши с мотото на „Площад Славейков“ „Зона, свободна от чалга”.

Всеки понеделник ще публикуваме нова селекция с награди, които ще ви предложим. Очакваме вашите снимки през юли и август.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС