VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Конкурс за снимка на тема „Ваканция с книга”

От вас хубави снимки, от „Площад Славейков“ - подаръци

Снимка: Площад Славейков - Конкурс за снимка на тема „Ваканция с книга”

Снимка: Площад Славейков

Ваканцията е най-хубава с книга! Затова „Площад Славейков” кани читателите си – и особено тези от тях, които са в отпуск – да се включат във фотоконкурс на тема „Ваканция с книга”. Оставяме на вашето въображение какви кадри да направите с книги, хора, домашни любимци от плажа, планината или някое друго кътче за почивка и литература.

Изпращайте ни снимките си на адрес ploshtadslaveikov@gmail.com заедно с кратко (или дълго) описание къде е направен кадърът, защо сте избрали това място за ваканция и с какво ви привлече тази книга.

Най-хубавите снимки ще бъдат публикувани в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук. А онези от тях, които получат най-много харесвания, ще попаднат и в сайта – в седмичната рубрика „Топ 10 на Книжен център „Гринуич”. Техните автори ще получат награда – ще ви предложим някои от най-актуалните заглавия на българския книжен пазар, билети за концерти, оперни спектакли, кино, както и чаши с мотото на „Площад Славейков“ „Зона, свободна от чалга”.

Всеки понеделник ще публикуваме нова селекция с награди, които ще ви предложим. Очакваме вашите снимки през юли и август.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg