Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Парите за Александровска болница събрани за часове

 - Парите за Александровска болница събрани за часове

За по-малко от един ден бяха събрани парите за петте респираторни апарата за Александровска болница!

На 20 март бе обявена кампанията #БългарияЗаБългария с цел да набере необходимите средства от 222 000 лева за купуване на 5 респираторни апарата за УМБАЛ „Александровска” ЕАД. Средствата за 10 броя, от поръчаните в Япония 15 апарата, бяха осигурени от големи корпоративни дарители. Респираторните апарати за обдишване са дефицитна животоспасяваща апаратура, която недостига в цял свят. Оборудването с тях е от критична важност за България в настоящия момент.

Със средства в кампанията се включиха и читателите на „Площад Славейков“, а платформата „Хелпкарма“ се отказа от такса за преводите.

„Успяхме, България! Няма по-силно от обединението и за пореден път го доказахме. Поклон!“, написаха инициаторите на кампанията и уточняват: „В случай, че бъдат набрани повече средства от необходимите, те ще бъдат използвани за закупуване на жизненоважните консумативи за дихателните апарати.“

Въпреки усилията, никоя държава не може да се справи с борбата срещу коронавирус сама и без активното участие на своите граждани. Докато всички сме разпръснати поотделно и по домовете си, спазвайки социална изолация, нека бъдем обединени в мислите и в действията си, призовават от #БългарияЗаБългария.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах