VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Първи тийзър към новия филм на Тарантино (видео)

Убийствата на Чарлс Менсън - паралелна история в „Имало едно време в... Холивуд“

Леонардо ди Каприо и малката актриса Джулия Бътърс в тийзъра на „Имало едно време в... Холивуд“. Снимка: Стопкадър - Първи тийзър към новия филм на Тарантино (видео)

Леонардо ди Каприо и малката актриса Джулия Бътърс в тийзъра на „Имало едно време в... Холивуд“. Снимка: Стопкадър

След като два дни подгрява публиката с постери на „Имало едно време в… Холивуд“, Куентин Тарантино пусна кратък тийзър с кадри от деветия си филм.

Видеото показва, че филмът е с комедийни нотки. Виждаме телевизионната звезда Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговият каскадьор Клиф Бут (Брад Пит), които се опитват да се завърнат във филмовата индустрия, но тя толкова се е променила, че за тях е вече трудно разпознаваема. Двамата са съседи на Шарън Тейт (Марго Роби), по това време бременна с детето на режисьора Роман Полански – която става една от жертвите на Чарлс Менсън. Но както знаем, убийствата не са в центъра на филмовия разказ.

В звездния състав са още Ал Пачино, Дакота Фанинг, Кърт Ръсел, Тим Рот, Емил Хърш, Деймиън Люис…

Сценарият е на Тарантино и по думи на президента на „Сони“ Том Ротман, това е най-силният сценарий, който е чел през последните над 30 години в бизнеса.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Премиерата на „Имало едно време в… Холивуд“ е на 26 юли 2019 г.

Вижте още: ПЛАКАТ В СТАР СТИЛ ЗА НОВИЯ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

На прасе съм