Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Режисьорът Костадин Бонев: Невъзможно е да преглътна унижението Слави Бинев

Кинаджията пише до реформаторите във властта

Кинорежисьорът Костадин Бонев - Режисьорът Костадин Бонев: Невъзможно е да преглътна унижението Слави Бинев

Кинорежисьорът Костадин Бонев

Кинорежисьорът Костадин Бонев изпрати послание до реформаторите във властта Меглена Кунева, Радан Кънев, Петър Москов и Корман Исмаилов. Създателят на филмите „Потъването на Созопол“, „Подгряване на вчерашния обяд“, „Търпението на камъка“ „Писма до долната земя“ е ужасен от избора Слави Бинев да е председател на Комисията по култура и медии в парламента.

Вижте посланието на Бонев:

Уважаеми господа, Казвам се Костадин Бонев и вече 30 години правя кино. Силно съм разтревожен от ставащото в Народното събрание. Невъзможно ми е да преглътна унижението Слави Бинев. Мислещите хора ще предприемат поредица от акции срещу този срамен акт. Искрено ще съжалявам, ако нашите действия подронят авторитета на Реформаторския блок, но причина ще бъде вашето мълчание. Подобен компромис превишава допустимите граници.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg