Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Цяло лято в Южния парк със „София Съмър Фест“

Музика, филми и храна на открито до края на септември

Фестивалната зона е разположена зад сградата на музея „Земята и хората“. - Цяло лято в Южния парк със „София Съмър Фест“

Фестивалната зона е разположена зад сградата на музея „Земята и хората“.

Музика, стендъп комедия, най-доброто от стрийтфуда с гастрономически привкус, срещи със слабо познати култури и още десетки събития с вход свободен предлага „София Съмър Фест“. Третото издание на фестивала започва днес, 1 юли, със „Street Food Fest“, и ще приключи чак на 30 септември.

Фестивалът и тази година ще се разположи в Южен парк II – на поляната зад музея „Земята и хората“. Нещо за правене ще има всеки ден, почти без изключения. На 2 юли ще се проведе Азиатски фестивал „Съкровища от Изтока“, който ще представи културата на 12 държави – Индонезия, Виетнам, Индия, Иран, Камбоджа, Монголия, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Филипини и Япония.

На 3 юли фестивалът в чест на бързата храна от каравани и будки се завръща – и на 1, и на 3 юли входът е свободен.

През юли предстоят още среща на зрителите с концерти на Детския радиохор, Теодосий Спасов, Белослава, Иво Димчев, Керана и Космонавтите, братя Аргирови, със спектаклите „Бум – Бум“ с Михаил Билалов, „Министър на щастието“ с Оля Малинова, „На къс повод“ с Ненчо Балабанов и Алекс Раева и много други.

Част от събитията са с вход свободен, програмата за юли по часове и дати може да се следи тук.

„София Съмър Фест“ се провежда с подкрепата на Столична община и е част от Календара на културните събития на София.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg