Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

#ЖивотВкъщи: D2 с безплатен концерт онлайн

Концерти и спектакли на виртуалната сцена на „Urbo Live“ - достъпни за всички, включително и извън България

На 20 март от 21 ч. D2 ще изнесат безплатен концерт онлайн. Снимка: Д2 - #ЖивотВкъщи: D2 с безплатен концерт онлайн

На 20 март от 21 ч. D2 ще изнесат безплатен концерт онлайн. Снимка: Д2

D2 ще открият виртуалната сцена на „Urbo Live“ с концерт със специални гости в петък, 20 март, от 21 ч. Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Концертът ще бъде излъчен в страницата на D2 във Фейсбук, Urbo, Joker Media Rental и Streamer.bg.

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи са инициативи на Urbo и Joker Media Rental, които целят да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

След концерта на D2 започва поредица онлайн представления – концерти, театри и стендъп комедии на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Ще бъдат добавени и забавления за деца – куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България, но Urbo отправят молба към хората, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90