VivaPay

#ЖивотВкъщи: D2 с безплатен концерт онлайн

Концерти и спектакли на виртуалната сцена на „Urbo Live“ - достъпни за всички, включително и извън България

На 20 март от 21 ч. D2 ще изнесат безплатен концерт онлайн. Снимка: Д2 - #ЖивотВкъщи: D2 с безплатен концерт онлайн

На 20 март от 21 ч. D2 ще изнесат безплатен концерт онлайн. Снимка: Д2

D2 ще открият виртуалната сцена на „Urbo Live“ с концерт със специални гости в петък, 20 март, от 21 ч. Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Концертът ще бъде излъчен в страницата на D2 във Фейсбук, Urbo, Joker Media Rental и Streamer.bg.

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи са инициативи на Urbo и Joker Media Rental, които целят да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

След концерта на D2 започва поредица онлайн представления – концерти, театри и стендъп комедии на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Ще бъдат добавени и забавления за деца – куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България, но Urbo отправят молба към хората, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg