Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

#ЖивотВкъщи: D2 с безплатен концерт онлайн

Концерти и спектакли на виртуалната сцена на „Urbo Live“ - достъпни за всички, включително и извън България

На 20 март от 21 ч. D2 ще изнесат безплатен концерт онлайн. Снимка: Д2 - #ЖивотВкъщи: D2 с безплатен концерт онлайн

На 20 март от 21 ч. D2 ще изнесат безплатен концерт онлайн. Снимка: Д2

D2 ще открият виртуалната сцена на „Urbo Live“ с концерт със специални гости в петък, 20 март, от 21 ч. Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Концертът ще бъде излъчен в страницата на D2 във Фейсбук, Urbo, Joker Media Rental и Streamer.bg.

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи са инициативи на Urbo и Joker Media Rental, които целят да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

След концерта на D2 започва поредица онлайн представления – концерти, театри и стендъп комедии на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Ще бъдат добавени и забавления за деца – куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България, но Urbo отправят молба към хората, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена.

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах