Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Духът на Тодор Колев превзема Маймунарника

Люси Дяковска, Рут Колева и Стефан Вълдобрев изпълняват хитове на актьора

Вечерите в памет на Тодор Колев вече стават традиция. Кадърът е от трибют в негова памет през 2015 г. Снимка: Емил Георгиев - Духът на Тодор Колев превзема Маймунарника

Вечерите в памет на Тодор Колев вече стават традиция. Кадърът е от трибют в негова памет през 2015 г. Снимка: Емил Георгиев

Специална вечер с участието на популярни певци и музиканти ще почете творчеството на незабравимия Тодор Колев в Маймунарника на 25 август, в навечерието на рождения му ден.

Вратите на заведението на открито в Борисовата градина ще са отворени от 18,30. Час по-късно първо ще се проведе издание на „Пощенска кутия за приказки“ на тема „Черно море“ („… много е добре, слънце пече, още по-добре“, както пееше всенародният любимец). А от 21,15 ч. ще дойде ред и на любимите на няколко поколения песни.

Тази години сред изпълнителите са Люси Дяковска, Рут Колева, Стефан Вълдобрев, Димо Стоянов (П.И.Ф.), Ясен Зердев, Сърмата Хари, Гери Турийска и Мила Михова. Ще им акомпанират някои от най-добрите български музиканти: Веселин Веселинов-Еко – бас, Милен Кукошаров – пиано, Росен Ватев – барабани, Ангел Дюлгеров – китара, Михаил Йосифов – тромпет и Велислав Стоянов – тромбон.

Броят на билетите – на предварителна продажба по 12 лв. в мрежата на Eventim – е ограничен, препоръчва се предварителното им, ранно закупуване. На входа на заведението в деня на събитието цената е 15 лв., стига да има места.

https://youtu.be/kE1NSUMSAjs

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90