VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Нещо се случва с „Приятели”

Докато рекламира новия си сериал „Сутрешно шоу”, Дженифър Анистън подхвърля намеци

„Нещо се случва, но засега не знаем какво ще се получи”, каза Дженифър Анистъв пред водещия Стивън Колбер. Снимка: Късното шоу със Стивън Колбер - Нещо се случва с „Приятели”

„Нещо се случва, но засега не знаем какво ще се получи”, каза Дженифър Анистъв пред водещия Стивън Колбер. Снимка: Късното шоу със Стивън Колбер

Актрисата Дженифър Анистън намекна за трети път в рамките на по-малко от три седмици, че изглежда ще участва в общ проект заедно с Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

Започна на 15 октомври, когато Анистън реши да дебютира в Инстаграм и го направи, като украси новооткритата си страница със селфи с колегите си от „Приятели”. Това би могло да е просто приятелска среща, но едва ли – защото е първият документиран и илюстриран случай, в който и шестимата актьори са заедно. Няколко дни по-късно, като гост в шоуто на Елън де Дженерис, попитана за снимката, Анистън призна, че „нещо се случва”, но отказа да сподели какво.

Поводът за гостуването на звездата в „Късното шоу” на Стивън Колбер бе премиерата на новия сериал с нейно участие „Сутрешно шоу“. Но разговорът бързо зави към шансовете за нова среща с „Приятели”. Водещият подхвана темата с поздравления за световния рекорд на Анистън, вписан в „Гинес” – за най-бързо събиране на 1 милион последователи в Инстаграм – 5 часа и 16 минути. След това показа и селфито-шампион. Анистън се опита да избегне темата, но Колбер бе много настоятелен:

„Можеш ли да потвърдиш пред мен, че нещо се случва с вас?”, попита водещият.

Америка за България

„Нещо се случва — потвърди Дженифър, — но засега не знаем какво ще се получи.”

„Няма значение — отвърна Колбер. – По-добре „нещо”, отколкото нищо.”

Остава да разберем какво е това „нещо”. През изминалите години създателите на сериала неколкократно са коментирали, че продължение на „Приятели” няма да има.

Вижте още: СНИМКА НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН „СЧУПИ ИНСТАГРАМ“

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg