Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Нещо се случва с „Приятели”

Докато рекламира новия си сериал „Сутрешно шоу”, Дженифър Анистън подхвърля намеци

„Нещо се случва, но засега не знаем какво ще се получи”, каза Дженифър Анистъв пред водещия Стивън Колбер. Снимка: Късното шоу със Стивън Колбер - Нещо се случва с „Приятели”

„Нещо се случва, но засега не знаем какво ще се получи”, каза Дженифър Анистъв пред водещия Стивън Колбер. Снимка: Късното шоу със Стивън Колбер

Актрисата Дженифър Анистън намекна за трети път в рамките на по-малко от три седмици, че изглежда ще участва в общ проект заедно с Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

Започна на 15 октомври, когато Анистън реши да дебютира в Инстаграм и го направи, като украси новооткритата си страница със селфи с колегите си от „Приятели”. Това би могло да е просто приятелска среща, но едва ли – защото е първият документиран и илюстриран случай, в който и шестимата актьори са заедно. Няколко дни по-късно, като гост в шоуто на Елън де Дженерис, попитана за снимката, Анистън призна, че „нещо се случва”, но отказа да сподели какво.

Поводът за гостуването на звездата в „Късното шоу” на Стивън Колбер бе премиерата на новия сериал с нейно участие „Сутрешно шоу“. Но разговорът бързо зави към шансовете за нова среща с „Приятели”. Водещият подхвана темата с поздравления за световния рекорд на Анистън, вписан в „Гинес” – за най-бързо събиране на 1 милион последователи в Инстаграм – 5 часа и 16 минути. След това показа и селфито-шампион. Анистън се опита да избегне темата, но Колбер бе много настоятелен:

„Можеш ли да потвърдиш пред мен, че нещо се случва с вас?”, попита водещият.

„Нещо се случва — потвърди Дженифър, — но засега не знаем какво ще се получи.”

„Няма значение — отвърна Колбер. – По-добре „нещо”, отколкото нищо.”

Остава да разберем какво е това „нещо”. През изминалите години създателите на сериала неколкократно са коментирали, че продължение на „Приятели” няма да има.

Вижте още: СНИМКА НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН „СЧУПИ ИНСТАГРАМ“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg