Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Нещо се случва с „Приятели”

Докато рекламира новия си сериал „Сутрешно шоу”, Дженифър Анистън подхвърля намеци

„Нещо се случва, но засега не знаем какво ще се получи”, каза Дженифър Анистъв пред водещия Стивън Колбер. Снимка: Късното шоу със Стивън Колбер - Нещо се случва с „Приятели”

„Нещо се случва, но засега не знаем какво ще се получи”, каза Дженифър Анистъв пред водещия Стивън Колбер. Снимка: Късното шоу със Стивън Колбер

Актрисата Дженифър Анистън намекна за трети път в рамките на по-малко от три седмици, че изглежда ще участва в общ проект заедно с Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

Започна на 15 октомври, когато Анистън реши да дебютира в Инстаграм и го направи, като украси новооткритата си страница със селфи с колегите си от „Приятели”. Това би могло да е просто приятелска среща, но едва ли – защото е първият документиран и илюстриран случай, в който и шестимата актьори са заедно. Няколко дни по-късно, като гост в шоуто на Елън де Дженерис, попитана за снимката, Анистън призна, че „нещо се случва”, но отказа да сподели какво.

Поводът за гостуването на звездата в „Късното шоу” на Стивън Колбер бе премиерата на новия сериал с нейно участие „Сутрешно шоу“. Но разговорът бързо зави към шансовете за нова среща с „Приятели”. Водещият подхвана темата с поздравления за световния рекорд на Анистън, вписан в „Гинес” – за най-бързо събиране на 1 милион последователи в Инстаграм – 5 часа и 16 минути. След това показа и селфито-шампион. Анистън се опита да избегне темата, но Колбер бе много настоятелен:

„Можеш ли да потвърдиш пред мен, че нещо се случва с вас?”, попита водещият.

Америка за България

„Нещо се случва — потвърди Дженифър, — но засега не знаем какво ще се получи.”

„Няма значение — отвърна Колбер. – По-добре „нещо”, отколкото нищо.”

Остава да разберем какво е това „нещо”. През изминалите години създателите на сериала неколкократно са коментирали, че продължение на „Приятели” няма да има.

Вижте още: СНИМКА НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН „СЧУПИ ИНСТАГРАМ“

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах