Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

ХХL размер на финала на „Игра на тронове 6“

Внимание! Не четете, ако не желаете да разберете част от съдържанието на сериала

На пръв поглед Рамзи Болтън изглежда победител в битката срещу Джон Сняг. Снимка: HBO  - ХХL размер на финала на „Игра на тронове 6“

На пръв поглед Рамзи Болтън изглежда победител в битката срещу Джон Сняг. Снимка: HBO

Финалните два епизода от шестия сезон на „Игра на тронове“ ще бъдат с XXL размер, съобщават от HBO. От телевизията потвърдиха и точните заглавия на епизодите – по едното от тях може да се съди за съдържанието, затова не четете по-нататък, ако не желаете да го узнаете.

Заглавието на деветия епизод е „Битка на копелетата” и най-вероятно се отнася до епичния сблъсък между армиите на Джон Сняг и Рамзи Болтън, към който ни води сюжетът. Създателите на сериала твърдят, че този сезон включва най-голямата битка в историята на продукцията и е логично да се предположи, че това ще е бъде именно битката между Сняг и Болтън за господство над Севера. Продължителността на епизода е 60 минути, а у нас ще бъде излъчен на 20 юни.

Финалът е наречен „Ветровете на Зимата” – по заглавието на предстоящата шеста книга на Джордж Р.Р. Мартин от поредицата „Песен за Лед и Огън“. Последният епизод е дълъг 69 минути – най-дългият в сериала въобще. В България той ще бъде излъчен на 27 юни.

И двата епизода са режисирани от Мигел Сапочник – в пети сезон той засне осми епизод, наречен Hardhome (Суров дом), в който участва и българският актьор Захари Бахаров.


Вижте още:

„ИГРА НА ТРОНОВЕ“ СЕ ВЛОШАВА. НО ЕТО ЗАЩО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ

ИДВА ЛИ КРАЯТ НА „ИГРА НА ТРОНОВЕ“? КАДРИ ОТ БИТКАТА НА КОПЕЛЕТАТА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах