Този текст е публикуван преди повече от 3 години

ХХL размер на финала на „Игра на тронове 6“

Внимание! Не четете, ако не желаете да разберете част от съдържанието на сериала

На пръв поглед Рамзи Болтън изглежда победител в битката срещу Джон Сняг. Снимка: HBO  - ХХL размер на финала на „Игра на тронове 6“

На пръв поглед Рамзи Болтън изглежда победител в битката срещу Джон Сняг. Снимка: HBO

Финалните два епизода от шестия сезон на „Игра на тронове“ ще бъдат с XXL размер, съобщават от HBO. От телевизията потвърдиха и точните заглавия на епизодите – по едното от тях може да се съди за съдържанието, затова не четете по-нататък, ако не желаете да го узнаете.

Заглавието на деветия епизод е „Битка на копелетата” и най-вероятно се отнася до епичния сблъсък между армиите на Джон Сняг и Рамзи Болтън, към който ни води сюжетът. Създателите на сериала твърдят, че този сезон включва най-голямата битка в историята на продукцията и е логично да се предположи, че това ще е бъде именно битката между Сняг и Болтън за господство над Севера. Продължителността на епизода е 60 минути, а у нас ще бъде излъчен на 20 юни.

Финалът е наречен „Ветровете на Зимата” – по заглавието на предстоящата шеста книга на Джордж Р.Р. Мартин от поредицата „Песен за Лед и Огън“. Последният епизод е дълъг 69 минути – най-дългият в сериала въобще. В България той ще бъде излъчен на 27 юни.

И двата епизода са режисирани от Мигел Сапочник – в пети сезон той засне осми епизод, наречен Hardhome (Суров дом), в който участва и българският актьор Захари Бахаров.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Вижте още:

„ИГРА НА ТРОНОВЕ“ СЕ ВЛОШАВА. НО ЕТО ЗАЩО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ГЛЕДАМЕ

ИДВА ЛИ КРАЯТ НА „ИГРА НА ТРОНОВЕ“? КАДРИ ОТ БИТКАТА НА КОПЕЛЕТАТА

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Върхът у мен

Платформа A6 3