Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Не вярват на лекари и учени, а на неграмотна измама за „чип” от ваксините

Видеото с наноботите и ваксината е очевидно фалшифицирано – вместо Pfizer BioNTech, пише Phizer BiontTech

Стопкадър от видеото с уж сканираното място на ваксината - Не вярват на лекари и учени, а на неграмотна измама за „чип” от ваксините

Стопкадър от видеото с уж сканираното място на ваксината

Близо 20 хиляди души активно разпространяват във Фейсбук видео, в което улични експериментатори от народа откриват „наноботи“ в тялото на ваксинирани с обикновен телефон. При сканиране за свързани устройства, ваксинираният участник в „експеримента“ се появява като устройство в блутут свързване и се вижда дори партидният номер на ваксината му.

Доста стряскащо видео за любители на тъмни козни, конспирации и доказателства за вредността на ваксините. Но домораслите шерлокхолмсовци от видеосюжета очевидно не са от най-грамотните, та сами са си саботирали „разследването“. В кулминационния момент, когато злите сили се появяват на екрана на телефона, се вижда името на ваксината. Изписано е като Phizer BiontTech. Само че правилното име на марката ваксини, дело на две сътрудничещи си фирми, е Pfizer BioNTech.

Нали сте наясно, че компания за милиарди няма да си сгреши името ни случайно, ни нарочно? Щом ще е чип, та чак и с номера на партидата, всичко ще е изрядно. Иначе ще си загубят патента, особено при наличие на толкова умни българи, които веднага разконспирираха тайната завера.

А сега сериозно. Видеото е гледано от почти 200 хиляди души. Разказваха ми история, в която участва лекар от Ковид-отделение – санитарите го проверили за наличие на нанобот „Phizer BiontTech“. Като не открили, обвинили го, че ги лъже, че е ваксиниран.
Хиляди българи вчера са стоели с притиснат до нечия ръка смартфон и включен блутут, за да потърсят „знака на звяра“. Хиляди не са проверявали дори, а са повярвали на движещите се картинки във Фейсбук. Забележително ниво на наивност у хора, които не се доверяват на лекари и учени. На видео с неграмотна фалшификация обаче са склонни да повярват на секундата. Това е повод за обществена диагноза, не особено ласкателна и много притеснителна.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Вероятно има някакво перверзно удоволствие в страха, че може да си чипиран, контролиран, наноботиран. И понеже осъзнават тръпката на този страх, същите хора, които се опасяват да си сложат ваксина, обвиняват предпазливите и отговорни ваксинирани, че се страхуват от „несъществуваща болест“.

Бих нарекла тази истерия и липса на здрав разум „обществена шизофрения“. Започвам да си мисля, че персоналното ваксиниране няма да свърши особена работа за хармонизиране на социума. Ще трябва да помолим онези, които пръскат с кемтрейлс от самолетите, за известно време да сменят контейнерите с препарат за здравомислие. Друг начин да се овладее тази обществена истерия едва ли ще бъде открит скоро.

Вижте още: „ВАКСИНАТА ПРИЧИНЯВА СТЕРИЛИТЕТ ЗА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД.“ И ОЩЕ АНТИВАКС ПРОЗРЕНИЯ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах