Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Невиждана опашка за сбогом със Стефан Данаилов (снимки)

Опашката започва от Народния театър, обикаля фонтана в Градската градина и се връща край входа на сградата. Снимка: Площад Славейков - Невиждана опашка за сбогом със Стефан Данаилов (снимки)

Опашката започва от Народния театър, обикаля фонтана в Градската градина и се връща край входа на сградата. Снимка: Площад Славейков

Хиляди почитатели на Стефан Данаилов стоят от сутринта пред Народния, за да се сбогуват с актьора. Поклонението бе планирано за 11, но стотици се наредиха далеч преди този час. Огромната опашка тръгва от театъра, обикаля фонтана в Градската градина и завършва край входа на сградата. Около 12 ч. напливът от хора продължава.

 Снимка: Площад Славейков

Снимка: Площад Славейков

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Президентът Румен Радев. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Бившите министри на културата Георги Йорданов и Вежди Рашидов. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Кметът на София Йорданка Фандъкова. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Председателят на БСП Корнелия Нинова и още червени активисти. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах