VivaPay

Невиждана опашка за сбогом със Стефан Данаилов (снимки)

Опашката започва от Народния театър, обикаля фонтана в Градската градина и се връща край входа на сградата. Снимка: Площад Славейков - Невиждана опашка за сбогом със Стефан Данаилов (снимки)

Опашката започва от Народния театър, обикаля фонтана в Градската градина и се връща край входа на сградата. Снимка: Площад Славейков

Хиляди почитатели на Стефан Данаилов стоят от сутринта пред Народния, за да се сбогуват с актьора. Поклонението бе планирано за 11, но стотици се наредиха далеч преди този час. Огромната опашка тръгва от театъра, обикаля фонтана в Градската градина и завършва край входа на сградата. Около 12 ч. напливът от хора продължава.

 Снимка: Площад Славейков

Снимка: Площад Славейков

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Президентът Румен Радев. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Бившите министри на културата Георги Йорданов и Вежди Рашидов. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Кметът на София Йорданка Фандъкова. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Председателят на БСП Корнелия Нинова и още червени активисти. Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Снимка: Веселин Боришев/Клуб Z

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg